back

Opskrifter

Lav mad med Jatak

Denne Uge Opskrift

13 Maj

Rids fedtet på culotten. Kom hvidløg, begge slags peber, timian og salt i en morter og mos det sammen til en grov pasta. Smør blandingen på toppen af culotten. Grill culotten ved indirekte varme i 40-45 min. til den har en kernetemperatur på 55°C. Lad kødet hvile i 10 min før det skæres i skiver.

fisk!

Fisk!

Bedste fisk

Hvordan skal man gøre?

Skær courgetterne i skiver på ½ cm. Del citronen i to på den lange led og skær hvert stykke i skiver på ½ cm. Hak hvidløg og persille fint. Varm olien i en stor pande og steg courgetterne sammen med citron ved middel varme i 10 min, mens der vendes i dem. Tilsæt hvidløg, persille og mandelflager, krydr med salt og peber og steg videre i et par min. Serveres varmt eller lunt.

  • Energi pr. person: 612KJ/146Kcal.

  • Næringsindhold pr. 100 g:

  • Protein: 2,5 g.

  • Kulhydrat: 2,6 g.

  • Fedt: 7,3 g.

Smid dit tekst ind her ved ikke hvad jeg skal skrive så jeg kopiere den bare Rids fedtet på culotten. Kom hvidløg, begge slags peber, timian og salt i en morter og mos det sammen til en grov pasta. Smør blandingen på toppen af culotten. Grill culotten ved indirekte varme i 40-45 min. til den har en kernetemperatur på 55°C. Lad kødet hvile i 10 min før det skæres i skiver.!

"Bedste mad med mig"

Tak for læsningen

Skrevet af
OLE KRAGEKJÆR MADSEN<

-CHEF-