back

Historien

Kort om mig

KOGEBOGEN JATAK!

Kort om mig

OLE KRAGEKJÆR MADSEN Ja Tak! – gourmetmad på under en time ”Ja tak” er en moderne kogebog med et koncept, der ikke er set før. Bogen gør det muligt for enhver læser at lave gourmetmiddage på kun 45 minutter. Læseren kan selv sammensætte en treretters menu blandt et indbydende udvalg af forretter, hovedretter, desserter og oste. Alle retter emmer af fyldige smage og kvalitetsråvarer, og dermed favner ”Ja tak” en bred målgruppe.

Den henvender sig nemlig til alle, der ønsker at lave gastronomiske måltider på kort tid, uanset læserens mængde af køkkenerfaring. Kogebogen henvender sig desuden til alle julegavegivere, der vil gøre hverdagen lettere og lækre for en bekendt. ”Ja tak” rummer god stemning og personlighed.

Forfatteren bag, Ole Kragekjær Madsen, har nemlig sat sit eget udtryk eksplicit på den. Ole har en baggrund præget af en tæt familie, kreativitet og alsidige erfaringer. Han har to sønner, arbejder som fotograf og har tidligere deltaget i tv-programmet MasterChef. Erfaringerne og oplevelserne danner rammerne om kogebogens æstetik, overskuelige vejledninger og velsmagende retter. Der er ingen tvivl om, at ”Ja tak” vil falde i mange kunders smag. Hvem vil ikke gerne kokkerere og nyde for eksempel carpaccio af torsk og lime til forret? Lammekoteletter på ærtepuré med stegte kartofler og rødvinsglace til hovedret?

Og hvem vil ikke gerne slutte gourmetkavalkaden af med panna cotta på kærnemælk med jordbær og crumble? Det er bare én af mange kombinationsmuligheder kunderne får, når de anskaffer sig kogebogen og menuer på under en time.

Skrevet af.

-CHEF-