Blog

#reklame #jataktilgodmad

Jeg er startet et samarbejde med Grøndals og jeg glæder mig til sindsygt mange spændende smagsoplevelser

Sardiner , makrel, tun, brislinger , ansjoser og meget mere .. følg med og få nogle supergode opskrifter …

Tun tænker du ! Det spiser jeg ikke og ja det deler vandende ..

I 2010 BLEV DER ALENE I DANMARK SOLGT, HVAD DER SVARER TIL 54 MIO. DÅSER TUN. I DAG ER DET STADIGVÆK KUN FÅ DÅSETUN SOM ER BÆREDYGTIGT OG ANSVARLIGT PRODUCERET – VILDT IKK’?

DÅSEFISK MED STØRST MULIG OMHU

Hos Grøndals leverer de den bedste dåsefisk, du kan få, og deres fisk er kun fra naturskånsomt fiskeri efter alle kunstens regler. De jagter den gode smag, og de går hverken på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed. Du kan få tun, makrel, sardiner og ansjoser med god smag og god samvittighed på samme tid – velbekomme!

GRØNDALS VÆRDIER

Hos Grøndals vil de løfte barren for kvalitet i konserves og samtidigt arbejde for større bæredygtighed i danskernes spisevaner. Alle deres produkter er nøje udvalgt efter vores kriterier for bæredygtighed. Alt sammen for at du kan spise deres produkter med god samvittighed.

DET GODE FISKERI
Stang- og linefiskeri er en naturskånsom metode, der bedst beskrives som én mand, én krog og én tunfisk. Et ordsprog der understreger Santa Catarinas store fokus på bæredygtighed og håndværk. Stangfiskeri er den mest naturskånsomme måde at fiske efter tun på, og det er sund fornuft at bruge den fangstmetode i et område, der er afhængig af sine naturressourcer.


@grondals
@jataktilgodmad
@fotoholic.dk

#seafood #food #foodporn #foodie #instafood #fish #foodphotography #lobster #shrimp #foodstagram #delicious #yummy #seafoodlover #dinner #foodblogger #foodlover #seafoodlovers #restaurant #lunch #foodies #crab #instagood #chef #salmon #fresh #seafoodboil #foodgasm #sea

OVERBLIK

SOCIAL

LOKATION

ÅBNINGSTIDER

Alle dage