Har du nogensinde haft lyst til at det er dig selv der laver restaurant mad, og pludselig kender de hemmelige tricks, der fik dig til at tænke ”Hvordan gjorde de det?”, Det kan vi muligvis give dig et svar i vores madlavningsklasse.
Som kokkeelev for en dag, kommer du og dine medstuderende ind i køkkenet med vores kokke for at forberede en menu, der passer til det, vi serverer til vores gæster. Du laver mad, brasere, flambére, pochere og pisker, indtil du har oprettet 5 retter, som du senere kan nyde med en matchende vinmenu.
Om aftenen servere vi og viser hvordan håndværk, kvalitetsingredienser og solid logistik smelter sammen for, at levere en sublim oplevelse til vores gæster hver aften.
Og der vil selvfølgelig være tid til et godt glas vin, når vi går videre.
Vi starter kl. 16 og er færdige omkring kl 22.30 den officielle del af madlavningsklassen er forbi – men du er selvfølgelig mere end velkommen til at blive og nyde aftenen. til kl 23.55
Typisk starter en kokkeskole kl. 16.00, men man kan med fordel også starte kl. 11.00 – eller et helt andet tidspunkt, der passer jer. Ved ankomst bydes på et glas bobler og deltagerne introduceres til konceptet.
CIRKA KL. 16.30 GÅR VI I GANG!
Cirka 17.15 viser vi vej ind til køkkenet, hvor deltagerne deles i hold. Disse kan I med fordel have klar på forhånd, i forhold til hvilke deltagere der har bedst af at komme på hold sammen. I køkkenet er I med til at lave 5 retter helt fra bunden: 1 snack, 2 forretter, 1 hovedret, 1 dessert,