Traditionen tro tilbyder vi en fantastisk 3-retters nytårsmenu. Årets store fest er altid nytårsaften hvor du er frem mod bedre tider og hygger med dem du holder af.
Hos os kan i bestille jeres nytårsmenu helt ned til 2 personer (tillæg 150kr ) og på den måde fejre året der gik med dejlig mad, og hygge med dine gæster.
Din nytårsmenu kommer tilberedt med en vejledning, så du nemt kan opvarme og anrette maden. Alt er tilberedt, du skal blot varme og anrette maden
Rimmet kammusling med urteolie, kærnemælk, fermenterede asparges og microgreens. Vegetar (kan vælges som ekstra ret) Jordskokkesuppe hasselnødder, chips
( denne kan vælges som mellemret )
Rimmet kammusling med urteolie, kærnemælk, fermenterede asparges og microgreens. Vegetar (kan vælges som ekstra ret) Jordskokkesuppe hasselnødder, chips ( denne kan vælges som mellemret )
Krogmodnet oksemørbrad, timiansaltbagt selleri, stegte grillede urter, friturestegt flødekartoffel, løg kompot, rødvinssauce med madagascar peber
Vegetar
Linse selleribøf med trøffel, samme tilbehør som til oprindelig hovedret.
Fudge mørk chokoladebrownie med guld, saltet karamel, hvid krystalliseret chokolade, syltede stikkelsbær med vanilje.
Fudge mørk chokoladebrownie med guld, saltet karamel, hvid krystalliseret chokolade, syltede stikkelsbær med vanilje.
Levering til hele Fyn og Jylland
Levering d. 30 og 31. december:
Sidste bestillingsfrist er d. 25/12 kl. 12:00
Gratis levering ved køb af mere end 15 kuverter
Maden er kold ved modtagelsen.
Der er en vejledning til klargør/anretning af menuen.
Mulighed for videovejledning på nettet
menu leveres i engangsemballage, til tilberedning
Vi kan ikke tage hensyn til allergier i denne menu.
Det er ikke muligt at retter på vores nytårsmenu.
Menuen kan ikke ændres
Vi glæder os til at høre fra jer..
Du kan bestille via shop@jataktilgodmad.dk
og på:
Der er kun 500 stk
Med venlig hilsen
Ole Kragekjær Madsen
Fotograf, kogebogsforfatter, eventplanlægger
https://www.fotoholic.dk/
https://www.jataktilgodmad.dk
https://www.linkedin.com/in/olekmadsen/
.