Jeg hedder Ole Kragekjær Madsen, og jeg er madentusiast. For mig betyder mad kærlighed, glæde, inspiration og humor. Man kan altid mødes om mad, for her er alle velkomne. De roller, man ellers har i samfundet, udlignes i madlavningens fællesskab. Madlavning er en form for terapi for mig. Når jeg står i køkkenet, får jeg en ro i kroppen. Jeg er kreativ og har mange idéer, som jeg i skabelsen af mine retter prøver at koge ned. Det er altid en fed proces med lærerige og spændende resultater. Det altafgørende for mig er, at maden smager superlækkert. Jeg fik smag for mad allerede som barn, da min mor og mormor lavede god, gammeldags dansk mad. I dag elsker jeg fortsat forloren hare og citronfromage, som bringer mange minder, men jeg elsker også at eksperimentere med råvarer, smage og teknikker fra hele verden. Mad skal have stil. For mig betyder det kvalitet, dyrevelfærd og gode råvarer, som er handlet lokalt hos mennesker, der har forstand på sine varer. Det behøver ikke at tage lang tid at lave mad med stil. Delikatesser kan sagtens laves på en travl dag, og alle fortjener et lækkert måltid om dagen. Jeg har i mit voksne liv altid været en del af madbranchen, hvor jeg både har serveret og lavet mad. Til daglig arbejder jeg som fotograf, og når jeg i min fritid ikke laver mad, hygger jeg med mine to sønner, ses med mine venner, går ture med min hund, cykler rundt på landevejene, ordner min køkkenhave og kaster mig ud i nye ting