Vi spiser og drikker alle hver dag, men det, vi virkelig nyder, er at gøre den daglige rutine til en særlig oplevelse og at dele vores kærlighed til god mad og dejlige vine. Jeg er født i Odense men har arbejdet i mange forskellige køkner i Danmark og i udlandet. Jeg brugte min barndom på at fange gedder, plukke vand mynte, søge efter svampe. Hvordan kunne du ikke blive forelsket i alle disse fantastiske regionale produkter i den slags miljø? Mange anser disse for, at være vores specialitet. Men for mig føles det mere som om vi er specielle, fordi vi faktisk ikke har en specialitet. Når du laver mad og serverer et måltid med et generøst hjerte, og du lægger noget af dig selv i det, bliver det hele specielt. Jeg elsker ,at opdage og udforske ingredienserne i et kærligt forhold mellem vin og mad hver dag. Jeg elsker, at dele mine opdagelser med dig og forkæle dig med en vidunderlig oplevelse uden besvær.
Snack: sprøde ris chips – svampepulver – tartar af okse – trøffelmayo
Blæksprutte – marcona Almond Romesco – selleri – salsa verde
Pocheret æg – kål – havgus – kærnemælk
Lynstegte skiver af oksefilet – hoisin – koriander pesto – ponzy mayo – sesam
Rødvinbraiseret okse – glaserede rødder – sellerimos – røget knoglemarv – urter
Stegt “Iberico” gris, sprøde kartofler, glaserede svampe, saltet æblepuré og sennepsfrugt
Lamb – grillet broccoli & ristet tomat dressing – Kartoffel Dauphinois – ristet parmesan & hvidløgscreme
Saltet karamelmousse – hvid chokolade – ristede mandler – chokoladekage –
Pr couvert 995 kr
Min 10 Kuverter
Snack: Reje – granny smith – amaranth
Kammuslinger – vichyssoise – grøn hvidløg – agurk
Teriyaki laks – Shiitake ris – sojasmørsauce
Lynstegt tun – mango – avocado – cashewnødder – spicy sesame soy glaze
Selleri – bacon – urter – syre
Karamelliseret butternut squash – syltet ingefær – brunet smør
Dry aged andebryst – svampe – pocheret rabarber – syltet selleri
unghanebryst med crust – sauterede østerssvampe – spinat – små urter – timian sauce
Dry aged ribeye – spinat – rodfrugter – kartoffel – cabernet Jus
Mørk chokolade – cider sorbet – pistacie – vaniljeis
Pr couvert 1495 kr
Min 10 Kuverter
Snack Østers: Soya – ingefær – chili Æble – hvid balsamico – urt Mango – lime – koriander
Laks – agurk – havtorn
Havtaske – selleri – karamelliseret æble
Ristet Torsk – glaskål – asier – hasselnødder
Andeterrine – pærechutney – brioche – balsamico
Risotto – svampe – Riesling – urter
Terrine af kylling – madasgascar peber – perlespelt – urtesalat
Tatar af okse – rødbede – svampe, røget marv – trøffelmayo – chips
Oksemørbrad med røgede kartofler, svampe, pinot noir sauce
“Iberico” gris – glaserede gulerødder – kål – selleri confit – morkelsauce
Udvalg af oste med sødt og sprødt
Gâteau Marcel – karamel – nødder – bær
Pr couvert 1995 kr
Min 10 Kuverter