Varm olie op i en stor stegepande eller sautépande med låg og steg sennepsfrø og karryblade, indtil de begynder at poppe og dufter. Rør løg, ingefær, hvidløg og chili ind og kog i 5-6 minutter på medium varme.
Rør knuste krydderier i og chili-flagerne (hvis de bruges) og kog i endnu et minut
Tilsæt tomaterne og aubergine og lad dem simre i 10 minutter (tilsæt et stænk vand, hvis det ser tørt ud), og fortsæt med at koge, indtil tomaterne går i stykker. Rør kokosmælk i, og lad den simret, krydre derefter og pres lime i (tilsæt revet skal af lime til saucen for at få ekstra smag). Lad det simre i yderligere 5 minutter, indtil det er reduceret og rig på smagen.
Kom fisken i saucen og lig låget løst ovenpå. lad det simre over en mild varme i et par minutter, indtil fisken er tilberedt.
Serveres med korianderblade med ris og/eller naanbrød samt ekstra lime.
Noter
Hvis man vil kan man godt lave den stærkere med chili eller karry.